-
-
Lunchgerechten
12.00 – 17.00 uur
-
"Rietschans" burger
14,25Black Angus burger (200 gram) op een broodje met cheddar, tomaat, augurk, ijsbergsla en friet met Brander mayonaise
-
Uitsmijter
8.25Naar keuze met ham, kaas, spek en/of gerookte zalm (+ 1,50)
-
Chef's Vis
15,75Plankje met diverse bereidingen van vis.
-
Kipsaté
11,25Satésaus, krokante uitjes, met boerenbrood of friet en Brander mayonaise
-
Sandwich Rosbief
9.75Oude kaas, dille, pijnboompitten
-
Geitenkaasburger
14.25Met gekarameliseerde ui, Hollandse sla, friet en Brander mayonaise
-
2 Kroketten met brood
9,75Met mosterdmayonaise
-
Sandwich zalm
10,95Roomkaas, avocado, rode ui
-
Maaltijdsalades
12.00 – 22.00 uur
-
Salade ossenhaaspuntjes
16,75Sojasaus, avocado, knoflookcroutons, groene asperges
-
Salade tonijn
16.75Mango, rode peper, paksoi
-
Salade Caprese
15.75Tomaat, basilicum, mozzarella
-
-
-
Soepen
12.00 – 22.00 uur
-
Bisque
8,75Rouille, bosui
-
Mosterd (V)
6,75bosui
-
Ossenstaart
7,75Draadjesvlees, tomaat, ui
-
Specialiteiten
12.00 – 22.00 uur
-
Plateau Fruits de Mer (vooraf reserveren)
49,50 p.p.Plateau met diverse schaal- en schelpdieren, verse vis en garnituren (vanaf 2 personen)
-
Tonijnsteak
24.25Passende garnituren
-
Shortrib (2 personen)
19,75 p.p.Passende garnituren
-
Rijpingskast, dry aged vlees
Keuze uit ons eigen dry aged rundvlees, minimaal 21 dagen gerijpt
-
Sliptongen
24,753 sliptongen in roomboter gebakken met citroen
-
Hele kreeft
49,75Citrusmayonaise
-
Desserts
12.00 – 22.00 uur
-
Cremé Karamel
7,75Van steranijs, appel, vanille
-
Moelleux
9.75Chocoladecake met lopende vulling, mascarpone, sinaasappel
-
Broodpudding
8,75Bereidingen van banaan met karamel en Earl Grey
-
Kaasplateau
11,50Geaffineerde kazen: brie de meaux, comté, selles sur cher, livarot, fourme d’ambert
-