• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • 050 851 05 20
  • Tafel reserveren
  • Cadeaubon
  • Bootje varen
  • Over ons
  • Contact
  • Nieuwsbrief

De Rietschans

  • Home
  • A la carte
  • Zakelijk
  • Feest
  • Zalen
  • Arrangementen
  • Afscheid

Lunch

8 september 2016 door

    • Lunchgerechten

      12.00 – 17.00 uur

    • "Rietschans" burger

      14,25

      Black Angus burger (200 gram) op een broodje met cheddar, tomaat, augurk, ijsbergsla en friet met Brander mayonaise

    • Uitsmijter

      8.25

      Naar keuze met ham, kaas, spek en/of gerookte zalm (+ 1,50)

    • Chef's Vis

      15,75

      Plankje met diverse bereidingen van vis.

    • Kipsaté

      11,25

      Satésaus, krokante uitjes, met boerenbrood of friet en Brander mayonaise

    • Sandwich Rosbief

      9.75

      Oude kaas, dille, pijnboompitten

    • Geitenkaasburger

      14.25

      Met gekarameliseerde ui, Hollandse sla, friet en Brander mayonaise

    • 2 Kroketten met brood

      9,75

      Met mosterdmayonaise

    • Sandwich zalm

      10,95

      Roomkaas, avocado, rode ui

    • Maaltijdsalades

      12.00 – 22.00 uur

    • Salade ossenhaaspuntjes

      16,75

      Sojasaus, avocado, knoflookcroutons, groene asperges

    • Salade tonijn

      16.75

      Mango, rode peper, paksoi

    • Salade Caprese

      15.75

      Tomaat, basilicum, mozzarella

    • Soepen

      12.00 – 22.00 uur

    • Bisque

      8,75

      Rouille, bosui

    • Mosterd (V)

      6,75

      bosui

    • Ossenstaart

      7,75

      Draadjesvlees, tomaat, ui

    • Specialiteiten

      12.00 – 22.00 uur

    • Plateau Fruits de Mer (vooraf reserveren)

      49,50 p.p.

      Plateau met diverse schaal- en schelpdieren, verse vis en garnituren (vanaf 2 personen)

    • Tonijnsteak

      24.25

      Passende garnituren

    • Shortrib (2 personen)

      19,75 p.p.

      Passende garnituren

    • Rijpingskast, dry aged vlees

      Keuze uit ons eigen dry aged rundvlees, minimaal 21 dagen gerijpt

    • Sliptongen

      24,75

      3 sliptongen in roomboter gebakken met citroen

    • Hele kreeft

      49,75

      Citrusmayonaise

    • Desserts

      12.00 – 22.00 uur

    • Cremé Karamel

      7,75

      Van steranijs, appel, vanille

    • Moelleux

      9.75

      Chocoladecake met lopende vulling, mascarpone, sinaasappel

    • Broodpudding

      8,75

      Bereidingen van banaan met karamel en Earl Grey

    • Kaasplateau

      11,50

      Geaffineerde kazen: brie de meaux, comté, selles sur cher, livarot, fourme d’ambert

Primaire Sidebar

Footer

  • Over De Rietschans:
  • > Impressie
  • > Routebeschrijving
  • > Privacyverklaring
  • > Vacatures
  • > Onze omgeving
  • > Bootje varen op het Paterswoldsemeer
  • Best bezochte pagina’s:
  • > Afscheid
  • > Feesten
  • > Vergadering
  • > Reserveren

Contact opnemen:

De Rietschans
aan het Paterswoldsemeer

Meerweg 221
9752 XC Haren

050 851 05 20
reserveringen@derietschans.nl

MHG logo

geen honden toegelatenHonden zijn wel toegestaan op ons terras, maar binnen niet.

Openingstijden

dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur
(voor vergaderingen, feesten & partijen gelden ruimere openingstijden)

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van De Rietschans



© 2019 · De Rietschans · Realisatie: Pentade

Bel: 050 851 05 20
  • Home
  • Tafel reserveren
  • Cadeaubon
  • A la carte
  • Zakelijk
  • Feest
  • Zalen
  • Arrangementen
  • Afscheid
  • Bootje varen
  • Onze omgeving
  • Impressie
  • Contact
  • Over ons
  • Privacyverklaring